Idén is lesz Green City fenntarthatósági akkreditációs alapképzés

2017. 02. 14.

A képzésen a Green City Fenntarthatósági Minősítő Rendszer© alapos áttekintésén és példákon keresztül ismerjük meg a települési zöld fenntarthatóság kérdését és ennek tervezői-, kivitelezői-, fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a „Green City akkreditált tervező/ kivitelező/ fenntartó” megjelölésre.

A képzés olyan tervezői, kivitelezői és fenntartói szemléletet mutat be, amely a települési zöldfelületek társadalmi, környezeti és gazdasági vonatkozásaival egyaránt foglalkozik. A települési zöldfelület-gazdálkodás és –fenntartás, valamint a létesítménygazdálkodás terén alkalmazható megoldásokat, a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre gyakorlati, megvalósítható válaszokat ad a képzés, melyek a tervezés, a kivitelezés és a fenntartás révén hozzájárulnak a települések élő természeti körforgásokba való visszaintegrálásához, élhetőbb, egészségesebb és gazdaságilag is virágzó lakó- és munka­kör­nyezetek kialakításához.

Gyakorlati tudnivalók

Időtartam: 2 nap

Időpont: 2017. március 16-17.

Helyszín: előreláthatóan a Magyar Építőművészek Szövetsége Kós Károly terme (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)

Felső létszámhatár: 40 fő

Díja: MAKEOSZ és Green City Tanács tagoknak 23.000 Ft+Áfa, tagsággal nem rendelkezőknek 28.000 Ft+Áfa. A díj tartalmazza a két nap előadásainak, a nyomtatott anyagoknak és a kávészüneteknek a költségeit.

A díj nem tartalmazza az ebédet, de ebédmenü fogyasztására lehetőség van az Építész Pince Étteremben, illetve a környéken más vendéglátóhelyeken.

Fizetési feltételek: a jelentkezés befogadása után banki átutalással a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. számlájára, mely számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Kamarai továbbképzési pontok: A képzésen való részvételért építész kamarai pont jár. A pontérték még elbírálás alatt áll, erről a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

Regisztráció: online jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2017. március 10.

Facebook esemény 

Az akkreditáció dokumentumai:

Az akkreditáció SZEMÉLYRE szól és egy naptári évig érvényes. Cégként az akkreditáltság akkor tüntethető fel, ha az adott munkafolyamat vezetője a cégnél részt vett akkreditációs képzésen (pl. építésvezető építés esetén, vezető tervező tervező team esetén, egyéni vállalkozó saját maga nevében akkreditált). Az akkreditáció feltétele, hogy a résztvevő jelen legyen a teljes képzésen, tehát mindkét nap, a képzés teljes idején.

Az akkreditált kollégák és cégük neve, valamint akkreditációs tanúsítványuk sorszáma a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesz nyilvántartva, a cég honlapján lesz megtekinthető. A releváns Green City Tagszervezet (pl. MAKEOSZ, MTSZ, stb.) a saját honlapján is feltüntetheti akkreditált kollégáit, vagy linkkel mutathat honlapunkra (www.green-city.hu).

A részletes programmal kapcsolatban a közeljövőben adunk tájékoztatást.

Kedves Kollégák! Szeretettel várunk Benneteket a képzésre!