I. Green City Akkreditációs képzés

2012. 02. 29.

2012.02-22-23.án megtartottuk az első "Green City Fenntarthatósági Akkreditációs Pontrendszer" c. képzésünket,  melyen megismertettük az érdeklődő kollégákkal (tervezőkkel, kivitelezőkkel és fenntartókkal) a "zöld fenntarthatóság" alapelveit és összefüggéseit, valamint ezek gyakorlati megvalósulásait. 

A képzésen részt vett kollégák hivatalosan akkreditált szakemberekké váltak, az egy naptári évig érvényes titulusról  a résztvevőknek az esemény végén átadott  Green City Akkreditált oklevél tanúskodik.

Az akkreditált kollégák cégükkel, elérhetőségükkel  és akkreditációs levelük sorszámával egyetemben a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesznek nyilvántartva,  hamarosan a  honlapon, külön menüpont alatt lesznek megtekinthetőek. 

A Green City címre pályázó településeken (jelenleg Miskolc és Zalaszentgyörgy) csak Green City Akkreditált tervező és kivitelező bízható meg Green City típusú tervezéssel és kivitelezéssel. Más egyéb önálló projektek akkreditációjához (pl. Margitszigeti Ökojátszótér) a tervezés, kivitelezés és fenntartás szintén akkreditált szakemberrel végezhető.

Nagyon köszönjük a nagy számú érdeklődést, az aktív részvételt és az építő kritikát, melyet a résztvevők megfogalmaztak szakmai anyagainkkal,  pontrendszerünkkel kapcsolatban. A visszajelzések eredményeit beépítjük, a kritikákat megvizsgáljuk, s reméljük, következő képzésünk tartalmilag  még átgondoltabb és  hasznosabb,  a szervezést és  formaságokat tekitve jobb és hatékonyabb lesz. 

Az eseményen helyszínét a Főkert Nonprofit Zrt. biztosította számunkra, akinek ezért, s a sok egyéb segítségért  is köszönettel tartozunk. 

Az akkreditált kollégák névsora:

Everling Balázs

Tóth József

Bolvári Eszter

Szabó László

Neogrady Péter

Fülöp Dániel

Biczó József

Geiger Nóra

Domokos Balázs

Sármayné Sréter Szilvia
 
Spanyárné Halász Judit Szilvia
 
Homor Péter

Herczegné Ghyczy Zsuzsa

Prohászka Gábor
 

Pusztai László

Kovács Dezső

Sándor Tamás
 

Pottyondy Flóra

Páble Diána

Szabó Levente

Suba-Faluvégi Szabolcs

Sulyok Adél

Stefler István

Prokopp András

Lipcsei Szabolcs

Hegedűs Gábor

Boncz András

Kövér Edit

Nagy Dénes

Megyeri Sándor

Bíró Borbála

Burmeister Zsuzsa

Kazsuk Béla

Pongrácz András

Szabó József