Green City Akkreditációs alapképzés 2015. 03. 11-12

2015. 01. 30.

Tisztelt Kollégák!

Az idei évben március 11-12.-a között kerül megrendezésre az idei Green City Akkreditációs alapképzés.

A képzésen az Akkreditációs Pontrendszer alapos áttekintésén és példákon keresztül ismerjük meg a települési zöld fenntarthatóság ma igen aktuális kérdését és ennek tervezői- kivitelezői-fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a 'Green City akkreditált tervező/ kivitelező/ fenntartó' státus megjelölésére.

Szeretettel várjuk tehát a kollégákat a Green City Akkreditációs képzésen, melyről a gyakorlati tudnivalókat alább olvashatják.

Gyakorlati tudnivalók:

Képzés tartama: 2 nap

Képzés időpontja: 2015. 03. 11-12.

Képzés helyszíne: Budapest, Dob utca 90. Főkert irodaház

A képzés felső létszámhatára: 30 fő

Díjazása:  25.000 Ft+Áfa a két napi előadások, a nyomtatott anyagok és a kávészünetek költségeit tartalmazza.

A díjazás nem tartalmazza az ebédet, de a közelben több étkező hely is található, ahova az ebédszünetben lehetőség lesz kilátogatni.

Fizetési feltételek: jelentkezés befogadása után banki átutalással a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft számlájára, mely számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldünk.

Kamarai továbbképzési pontok: A képzés építész kamarai pontot ér. A pontos pontérték elbírálás alatt áll, evvel kapcsolatban később tudunk tájékoztatással szolgálni.

Az akkreditáció dokumentumai:

Az akkreditáció a részvevő SZEMÉLYRE szól és egy naptári évig érvényes. Cégként az akkreditáltság akkor tüntethető fel, ha az adott munkafolyamat vezetője a cégnél részt vett akkreditációs képzésen (pl. építésvezető építés esetén, vezető tervező. Tervező team esetén, egyéni vállalkozó saját maga nevében akkreditált). Az akkreditáció feltétele, hogy a résztvevő jelen legyen a teljes képzésen, tehát mindkét nap, a képzés teljes idejében.

Az akkreditált kollégák cégükkel és akkreditációs levelük sorszámával egyetemben a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesznek nyilvántartva, a cég honlapján lesznek megtekinthetőek. A releváns Green City Tagszervezet (pl. MAKEOSZ, MTSZ, stb.) saját maga saját honlapján is feltüntetheti akkreditált kollégáit, vagy linkkel mutathat honlapunkra (www.green-city.hu).

A Zöldebb Városokért Mozgalom itthon és külföldön egyaránt minden erővel azon dolgozik, hogy a Zöld Város gondolkodásmód meghatározó legyen a települési köz- és magántulajdonú zöldfelületek létesítésekor, mely gondolkodásmód elsajátításához a képzésen átadott tudásanyag elengedhetetlen.

Kedves Kollégák! Szeretettel várunk benneteket a képzésre!